Kattavat taksipalvelut Keski-Suomessa

Keski-Suomen Aluetaksi Oy välittää monipuoliset sekä erityisosaamista ja -kalustoa vaativat taksipalvelut, kuten koulutaksin sekä paarikuljetukset. Välitämme kuljetukset Laukaan, Äänekosken, Hankasalmen, Toivakan, Viitasaaren, Joutsan, Saarijärven, Uuraisten, Konneveden sekä Korpilahden alueilla.

Reittisuunnittelupalvelut

Tarjoamme myös kuljetusten suunnittelupalvelua esimerkiksi reittisuunniteltuihin ryhmäkuljetuksiin. Tätä voidaan soveltaa muun muassa seuraavissa palveluissamme:

- koululaiskuljetukset
- asiointikuljetukset
- sosiaalitoimen kuljetukset
- erityiskuljetukset, mm. vammaiskuljetukset
- paarikuljetukset
- vanhusten palvelukuljetukset.

Tilataksi

Isomman seurueen kuljetustarpeeseen meiltä löytyy myös kahdeksalla matkustajapaikalla varustettuja tilatakseja! Teemme kuljetuksia myös pidemmälle esimerkiksi päiväretkille tai lentokentille Keski-Suomen ulkopuolelle.

Invataksi

Taksiyrittäjämme ovat kokeneita invataksipalvelun tarjoajia, ja kauttamme saat turvalliset ja luotettavat kyyditykset. Invataksien varustelu on korkeatasoista ja monipuolista.

Koulukuljetus

Järjestämme kunnille koulukuljetuspalveluja lakisääteiden koulukyyditysvelvollisuuden täyttymiseksi. Tarjoamme pitkäaikaisia sopimuksia koulukuljetuksiin, koulukuljetuksia hoitavissa takseissa on alkolukko.